Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
09.09.2010 12:06:38
Aktualności: Ukazał się nowy wpis: Po sznurku do kłębka

Serwer jest aktualnie wyłączony na czas nieokreślony.
Ether Fields Project - Forum  |  Forum Publiczne  |  Hydepark  |  Wątek: Przedstawmy się! 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Strony: [1] 2 3 Drukuj
Autor Wątek: Przedstawmy się!  (Przeczytany 568 razy)
Liptonek
Użytkownik
*

« : 20.12.2009 22:40:27 »

Witam!
Szperając po Gamedev, natarłem na wasze zdjęcie z gry a następnie na to forum. Widzę że ten projekt jest dojrzały, co mnie bardzo cieszy że na polskiej scenie są takie projekty. Aaaa... założyłem ten temat by się przedstawić. To tak, mam na imię Maciej, nazwiska nie podam :p bo się wstydzę. Chodzę do szkoły średniej, interesuję się komputerami i oczywiście fantastyką. Jak bym się nią nie interesował to bym nawet tutaj nie trafił.
No chętnie bym wał pomógł, nie wiem w czym ale coś się może znajdzie.
Myślę że zostanę tutaj na dłużej...
Sagaceil
Ekipa EtherFields
MuttaFikka Member
*

Inżynier sztabowy

« Odpowiedz #1 : 20.12.2009 22:52:46 »

Witamy Smiley Po awatarze już maiłem cichą nadzieje, że jakaś nowa laska wbiła na forum i można pobajerować Cheesy Cheesy Możesz pomóc chociażby podsuwając jakieś pomysły i uczestnicząc w rozmowach Wink

Pozdro, Saga

to Jaa to bugi w grze
Skarga
Jr. Member
**

« Odpowiedz #2 : 21.12.2009 09:46:59 »

Projekt potrzebuje ludzi Smiley
Jeżeli nie masz skonkretyzowanych zainteresowań oczywiście możesz, jak wspomniał Sega, zostać naszym testerem, recenzentem itp
Osobiście jednak wolałbym abyś się zastanowił. Może jest coś co mogłoby w aktywny sposób włączyć Cię do gry Wink
Jeśli potrafisz dobrze pisać, możesz pomóc np w konstrukcji questów, jeśli świetnie rysujesz - projekty postaci, animacja w 3D także jest bardzo potrzebna, ale nie tylko specjaliści są potrzebni.
Potrzebujemy chętnych do prowadzenia rekrutacji, monitorowania bieżących produkcji i całej masy innych zadań, jeśli naprawdę masz czas i chęci, zapraszamy.
Xieg
Użytkownik
*

Interactive Entertainment - Games

« Odpowiedz #3 : 21.12.2009 13:14:42 »

Woot.. to ja też (się przedstawie) Tongue
Jestem Bartek, 18 lat. Trafiłem na Wasz projekt przypadkowo... zająłem się ostatnio programowaniem... szukając potrzebnych mi materiałów, nieco zboczyłem z drogi i dotarłem tutaj. Z grami typu MMORPG mam do czynienia od paru dobrych lat, więc w miarę możliwości będę się aktywnie udzielał na forum, dorzucając tu i ówdzie moje 3 grosze.

Powodzenia ^.-

X.I.E.G.
krizzMe
Ekipa EtherFields
Full Member
*

Security

« Odpowiedz #4 : 21.12.2009 15:56:41 »

Witam Xieg i Liptonek Wink
eablack
Sr. Member

Dodatek do płatków

« Odpowiedz #5 : 21.12.2009 18:30:22 »

Ja też się cieszę z nowych osób btw nikt niezauważył że forum przekroczyło 4k postów

http://polish-speedtest.10-fast-fingers.com/

Krótko o mnie: Jestem anrachistą, nienawidze polityki Izraela i uważam globalizację za najgorszą chorobę nękającą świat.
Ptakuba
Full Member

« Odpowiedz #6 : 21.12.2009 18:57:39 »

Hohoho, świeże mięso :E

reveur
Użytkownik
*

« Odpowiedz #7 : 21.12.2009 19:43:22 »

reveur, 28 lat, kraków, programista, myśliciel, miłośnik projektu EF
Vallhalen
Sr. Member

« Odpowiedz #8 : 09.02.2010 17:46:59 »

Nie ważne, że stary topic ja też chce się przedstawić! XD

No to witam wszystkich projekt EF śledzę namiętnie już dość długo ale na forum stawiam pierwsze kroki (moje posty jeszcze wam się znudza:P) co o mnie...hmm... po krótce: rocznik 87, Konrad z miasta cudnego wręcz bajecznego jakim jest Gdynia. Moja pasją sa komputery i programowanie (Grębosz w twardej okładce czeka aż znajdę więcej czasu na dalsze jego zgłebianie XD), poza tym bardzo lubie gotowac (technik zywienia zbiorowego/kucharz\gospodyni domowa z zawodu:P ). Jesli już nie gotuję to siedzę na pc i męczę przerózne prace (jak dobrze jest mieć taka pracę:D ) a jeśli juz nie pracuje to uwielbiam pisać.Niegdyś pisałem nieco więcej przeważnie do szuflady, przeważnie wierszyki ale zdarzyło się też kilka epizodów o dzielnym Vallhalenie rycerzu ze świata pełnego pomiotów...

Młody Vall juz od szczenięcych lat był uwikłany (oczywiscie nieswiadomie ) w intrygę, którą snuła jego macocha wiedźma mieszkająca na terenach starego Tarren niedostępnego już od stulelci dla zwykłych smiertelników a to za sprawą przymierza jakie zawarł stary władca ziem z rodami mieszkającymi wówczas na tych terenach Przedstawiciele tego rodu (podobno brzydcy i straszni a dzieci ich oszpecone juz od chwili narodzin) mieli mieć coś wspólnego z rozpowszechniająca się bardzo szybko wsród ludzi chorobą w związku z czym magowie Rodu, z którego pochodził młody Vallhalen podjęli decyzje o wyseparowaniu na Tarren wszystkich, którzy byli potencjalnym zagrożeniem...
Co robi tam macocha Vallhalena i dlaczego się tam znalazła ? Co stało się z Ojcem bohatera? To i jeszcze wiecej zawierały moje spisywane w wolnych chwilach notatki. No w każdym razie bardzo to lubię i myślę, że znalazłby się ktoś kto pisze gorzej niz ja Smiley

Ponadto kiedyś gdy miałem więcej czasu wiele godzin spedzałem grając w rpgi,mmorpgi i wszelkiej maści czasozjadacze.Smiley AAA wspomniaęłm że lubie pisać? Tak Cheesy Zatem to by było na tyle Smiley

Glinka
Użytkownik
*

« Odpowiedz #9 : 11.03.2010 20:34:10 »

Witam. Damian, Czechy(niedaleko Zduńskiej Woli), lat 18. Na tą stronę trafiłem naprawdę przez przypadek ale bardzo za ten przypadek dziękuję. Od 5lat gram w Lineage2(nie na ofie), uczę się w szkole(TI) Tongue i programowania(docieram do końca Symfoni Grębosza) jednak nic jeszcze nie programuję. Z niecierpliwością czekam na pełne wydanie EF i mam pytanko(nie miałem za bardzo dużo czasu żeby poszperać po forum) jakie są takie minimalne wymagania gry?? Bardzo pozdrawiam i czekam na EF.
ogur
Ekipa EtherFields
Sr. Member
*

MORDerator

« Odpowiedz #10 : 11.03.2010 20:40:03 »

Co do wymagań to możesz porównać swój sprzęt z podanymi w tym temacie, żeby się zorientować czy twój komp odpali EFa.

krizzMe
Ekipa EtherFields
Full Member
*

Security

« Odpowiedz #11 : 11.03.2010 21:00:26 »

Glinka , witamy na forum.
Sagaceil
Ekipa EtherFields
MuttaFikka Member
*

Inżynier sztabowy

« Odpowiedz #12 : 11.03.2010 21:19:31 »

Najłatwiej byłoby zrobić okienko na dole forum, każdy by wpisał 'hej', i by dostawał przywitanie w zamian. Każdy byłby uszczęśliwiony i dowartościowany Wink

to Jaa to bugi w grze
Eskel
Użytkownik
*

« Odpowiedz #13 : 12.03.2010 18:15:25 »

Dzień dobry
Nazywam się Norbert z tego co widzę jestem najmłodszy z was tu , rocznik 1995 2 paź. godzina 11:03  Cheesy Na projekt trafiłem czytając artykuł na jakiejś stronie...Pochodzę ze wsi z 50km od Kielc.

W pracach nad EF raczej wam nie pomogę z względu na brak doświadczenia ale w krytyka mogę się pobawić  Cool. Zainteresowaliście mnie tym ze naprawdę staracie się coś zrobić...macie dobry silnik, stałą ekipę więc widzę tylko sukces.

Interesuje się komputerem i z tym narazie wiąże plany. Uwielbiam słuchać po prostu rocka,punk co mi wpadnie w ucho nie ważne czy to angielski ,czy polskie ,czy szkockie Na szczęście i nie szczęście wiele czasu grałem w mmo. Cóż chyba wiele razy was podrażnię ponieważ jest to moje ulubione zajęcie... oj oj długo sie ze mną pomęczycie oj oj ...
Syriusz15
Użytkownik
*

« Odpowiedz #14 : 03.04.2010 12:32:36 »

Mało kto mnie tutaj kojarzy, więc się przedstawię.

Nazywam się Sebastian, występuję pod pseudonimem Syriusz15. Mam 19 lat. Mieszkam w Żyrardowie. Studiuję na I roku prawa na Uniwersytecie Warszawskim. Interesuję się Epoką Napoleońską, Książką, Muzyką, Mangą, Anime i ogólnie Japonią.

W projekcie jestem osobą tworzącą fabułę, więc jeżeli macie jakieś sugestie albo własne pomysły zapraszam do rozmowy na gadu czy do wysłania wiadomości - nie obiecuję, że wstawię, ale przynajmniej przemyślę.

Anime, Które oglądam opisałem w oddzielnym wątku, a jeśli chodzi o Muzykę to ostatnio mam straszną fazę na "Disturbed". Oprócz tego słucham jeszcze Papa Roach, trochę System Of A Down, Linkin Park (ale właściwie tylko kawałki z Meteory), High And Mighty Color oraz Scandal.

Miło mi poznać ^^
Strony: [1] 2 3 Drukuj 
Ether Fields Project - Forum  |  Forum Publiczne  |  Hydepark  |  Wątek: Przedstawmy się!
Skocz do: