Mnie się nazwa podoba

A jeśli są jakieś poszlaki i skojarzenia z nazwą innego zespołu to nie ma w tym nic karygodnego, szczególnie, że przecież wymyślając nawę nikt normalny nie zastanawia się czy aby nie istnieje nikt inny kto ma zbliżoną w tak minimalnym stopniu do niego..
Mamy różne nazwy zespołów... I ten jest zupełnie dobry, dużo jest "Coś tam Coś tam Studio", inne są bardziej oryginalne jednowyrazowe albo bardziej ogólne niż kojarzące się z czymś konkretnym, np. Electronic Arts, a Black Eye brzmi miło i RPGowo, a przecież taki jest klimat tej gry.

Logo też jest fajne. Łatwo zapamiętać i logo i nazwę, chociaż logo może się mylić z jakimś innym logo z okiem, ale to też jest powszechny problem, więc nie ma się czym przejmować, ten kto ma zapamiętać i skojarzyć to raczej skojarzy. Szczególnie po postrzępionej powierzchni.
Bardziej mnie szczerze mówiąc zastanawia geneza nazwy Ether Fields, fonetycznie jest bardzo ładna, domyślam się, że jej znaczenie jest zupełnie oczywiste Eteryczność, Pola, ogólnie to duży plus za nazwę, ale chciałbym wiedzieć czy istnieje coś esencjonalnego, jakaś myśl, która doprowadziła do powstania tej nazwy..

(Jak ktoś zna odpowiedź to wystarczy edit mojego posta jeśli nie chcecie pisać o tym w tym temacie)